Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çocukların kavgasını büyükler devam ettirdi: 2 ölü, 2 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Çocukların kavgasını büyükler devam ettirdi: 2 ölü, 2 yaralı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Antalya'da iki aile arasında çocukların tartışması nedeniyle çıkan silahlı kavgada aynı aileden 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Antalya'da bu sabah dehşete düşüren bir olay yaşandı. İki aile arasında, çocukların tartışması kavga çıktı. Silahların konuştuğu kavgada 2 kişi can verdi, 2 kişi yaralandı. Aksu İlçesi Pınarlı Mahallesi 118 Sokak'taki olay, saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Çocuklarının kavga etmesi nedeniyle daha önceden kavga eden Ramazan Kamarı ve Mustafa Keleşabdioğlu sabah saatlerinde yeniden tartışmaya başladı. İki ailenin diğer fertlerinin de karıştığı kavga, kısa sürede büyüdü.

EVDEN ALDIKLARI AV TÜFEĞİ VE TABANCALARLA ATEŞ AÇTILAR

Bunun üzerine Ramazan, Mehmet Ali ve Faik Kamarı evlerinden aldıkları otomatik av tüfeği ve tabancalarla Mustafa Keleşabdioğlu ve yakınlarının üzerine ateş açtı.

BİRİ OLAY YERİNDE, DİĞERİ HASTANEDE ÖLDÜ

Olayda aynı aileden Mustafa, Sertaç, Serkan ve Musa Keleşabdioğlu çeşitli yerlerinden yaralandı. Mustafa olay yerinde, Sertaç Keleşabdioğlu ise Sema Yazar Semt Polikliniği'nde hayatını kaybetti. Serkan ve Musa Keleşabdioğlu ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...