Lukas Podolski milli takımı bıraktı

Düzenleyen:
Lukas Podolski milli takımı bıraktı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, milli takım kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

31 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Alman Milli Takımı kariyerini sonlandırdığını duyurdu. Artık milli takım forması giymeyeceğini açıklayan Podolski, "Bu kararı almamdaki en önemli faktörlerden biri ailem. Onlara daha fazla zaman ayırmak istiyorum" dedi. 

"Büyük başarılar yaşadım" 

Podolski, böyle bir karar almakta oldukça zorlandığını ifade ederek, "Milli takımın kalbimde her zaman ayrı bir yeri oldu. Bu hep böyle kalacak. EURO 2016 sonrası bu konuda düşünmek için fırsat buldum. Her şeyin bir sonu var ve benim için de Alman Milli Takımı süreci kapanmıştır. Milli takımda yaşadığı dostluk ve arkadaşlıktan başka bir şey beni mutlu edemez. İki yaşında kolunun altında topla Almanya'ya gelen bir çocuktan Dünya Kupası'na uzanan bu yolculuk, rüyalarımın bile ötesine geçti. Milli takım ile büyük başarılar yaşadım, çok iyi insanlar tanıdım ve çok iyi arkadaşlar edindim. Alman Futbol Federasyonu'na, takımımızın arka plandaki isimlerine, takım arkadaşlarıma, hocama, Rudi Völler'e, Klinsmann'a, özellikle de Joachim Löw'e çok teşekkür ediyorum.

En büyük teşekkür ise taraftarlara. En kötü zamanda bile yanımdaydınız. Umarım desteğinizin karşılığını verebilmişimdir. Umarım kupa 2018'de Almanya'ya gider. Artık takımın büyük taraftarlarından bir tanesiyim" diye konuştu.Podolski, Alman Milli Takımı formasını 129 maçta terletirken, 48 gole imza attı. Yıldız oyuncu, Almanya ile 2014 Dünya Kupası'nı kaldırma başarısı gösterdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...