Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erzincan'da trafik kazası, 4 kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Erzincan'da trafik kazası, 4 kişi hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri

Refahiye ilçesinde emniyet şeridinde bekleyen tıra çarpan otomobildeki 4 kişi hayatını kaybetti

Erzincan'da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi  öldü. Sivas yönünden gelen ve henüz sürücüsü belirlenemeyen 63 LU 454  plakalı otomobil, Erzincan-Sivas karayolunun Refahiye ilçesindeki 50.  kilometresinde kontrolden çıkarak, emniyet şeridinde beklediği belirtilen 17 ZG  061 plakalı tıra arkadan çarpıp altına girdi. Kazada hurdaya dönen otomobildeki 4 kişi, araçta sıkıştı. Ardından  otomobildeki kişilerin kurtarılması için olay yerine polis, sağlık ve itfaiye  ekiplerinin yanı sıra Erzincan Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Refahiye Yıldırım  Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi.

Ekiplerce tırın altından çıkartılan otomobildeki 4 kişinin  kurtarılması amacıyla aracın üst kısmı kesici yardımıyla kesildi. Daha sonra otomobilden çıkartılan 4 kişinin hayatını kaybettiği  anlaşıldı. Kazada ölen 4 kişinin cenazesi, otopsi için Dr. Fahrettin Uğur  Refahiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hayatını kaybeden kişilerin kimlik tespit çalışmalarının sürdüğü  belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...