Motosiklet mezarlık duvarına çarptı, 2 kişi öldü

Düzenleyen:
Motosiklet mezarlık duvarına çarptı, 2 kişi öldü

YAŞAM Haberleri

Bursa’da mezarlık duvarına çarpan motosikletteki 2 genç hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi İlçesi Panayır Mahallesi Derman Caddesi’ndeki evlerinde ağabeyinin cebinden motosikletinin anahtarını gizlice aldığı ifade edilen Kıvanç Kurtbaş (16), arkadaşı Abdurrahman Koçer (16) ile buluştu. İki genç 16 BDY 26 plakalı motosikletle gezerken, Derman Caddesi’nde bulunan mezarlık duvarına çarptı. Yaralanan gençlerden Kurtbaş Bursa Devlet Hastanesi'ne, Koçer ise Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kurtbaş ve Koçer tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Abdurrahman Koçer'in babası Mustafa Koçer'in (55), polisteki ifadesinde, Kıvanç'ın evden oğlunu çağırdığını belirterek, "Bana halı sahada maça gideceklerini söylediler. Daha sonra oğlumun çalışma arkadaşı kaza yaptığını söyledi. Biz de hastaneye gittik. Oğlum ölmüş. Oğlum makine tamirciliği yapıyordu, motosiklet kullanmaz. Benim herhangi bir şikayetim yoktur.” diye konuştuğu öğrenildi.
Kıvanç Kurtbaş’ın ağabeyi Yusuf Kurtbaş'ın (25) da kardeşlerinden Yunus Emre'nin, patronu Remzi Şukla’ya ait motosikleti alıp eve geldiğini, o uyuduğu sırada Kıvanç'ın anahtarı gizlice alıp motosikleti kullandığını ve bu şekilde kazaya sebebiyet verdiğini söylediği bildirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...