İstanbul Terörle Mücadele'den helikopter destekli operasyon

İstanbul Terörle Mücadele'den helikopter destekli operasyon

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Terörle Mücadele Şube Ekipleri, Sultangazi'de bir gecekonduya operasyon yaptı. Polis helikopterinin havadan destek verdiği Operasyona özel harekat polisi de katıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri Zübeyde Hanım Mahallesi 1441 Sokak'ta bir gecekonduya operasyon düzenledi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden konvoy halinde araçlarla çıkan polisler, 03.00 sıralarında Sultangazi'ye geldi. Önceden belirlenen adresteki bir gecekonduya giren polis ekipleri, içeride arama yaptı. Polislerin eve girdiği sırada panik yaşayan bir kız çocuğu "amca" diye bağırarak sokağa fırladı. Bağırtılar üzerine çevre gecekondulardan bazı vatandaşlar sokağa çıkarak ne olduğunu anlamaya çalıştı. Panik yaşayan kişiler polisin uyarısı üzerine sakinleşerek operasyonu izledi. Operasyon sırasında "Akrep" diye tabir edilen zırhlı araçlarda çevrede güvenlik önlemi aldı. Operasyonun içeriği hakkında bilgi verilmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...