Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da temizlik başlıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Galatasaray'da temizlik başlıyor

SPOR Haberleri  / Sabah

Kadrosunu Serdar- Eren-Tolga-Cavanda ile güçlendiren G.Saray’da revizyon kapıda. Dzemaili gitti, Umut-Olcan-Tarık’ın ayrılması an meselesi, Emrah kiralık gönderildi, Donk’a da kulüp aranıyor

Defansına Serdar Aziz, orta sahaya Tolga Ciğerci, forvete Eren Derdiyok takviyesi yapan Galatasaray son olarak sağ bek Cavanda'yı kadrosuna katmıştı. Teknik direktör Riekerink'in raporunu dikkate alan yönetim revizyon için düğmeye bastı. Takımdan yollanacak oyuncularla şişkin kadro rahatlatılacak ve mali açıdan tasarruf sağlanacak. İşte son durum:

Dzemaili Bologna'ya
Süper Kupa finalinde kadroya alınmayan Arnavut asıllı İsviçreli milli oyuncu Bologna ile el sıkıştı. Galatasaray da İtalyan ekibinin 1 milyon 300 bin Euro bonservis bedeli teklifini kabul etti.

Emrah tamam, sıra Salih'te
Riekerink'in yeterli görmediği yeni transfer Emrah Başsan, 1 dakika resmi maç oynamadan Rizespor'a kiralandı. Emrah gibi düşük maliyetli Salih Dursun da Karabük ya da Kayserispor'a kiralanacak.

Umut-Olcan-Tarık gidiyor
Danimarka kampına götürülmeyen ve kadro dışı bırakılan Umut Bulut'un Kasımpaşa, Olcan Adın'ın Bursa, Tarık Çamdal'ın ise Kayserispor'a transferleri an meselesi. Yönetim oyuncuların yıllık ücret farkını karşılamaya hazır.

Donk'a takım aranıyor
Hamit'i kulübede orta sahaya alternatif olarak düşünen ve banko oynayacak bir ismin transferini şart koşan Riekerink, Donk'u kesin olarak gözden çıkardı. Hollandalı oyuncuya takım aranıyor ve Çin kulüpleriyle temaslar sürüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...