Fırtınanın zamanı var

Düzenleyen:
Fırtınanın zamanı var

SPOR Haberleri

Asbaşkan Çubukçu “Birkaç sonuçla yakıp dökmeyelim, biraz bekleyelim… İstenilen agresif futbol için biraz zaman gerekiyor” dedi

Karadeniz ekibinde hava da fırtınalı futbola bakış da… Trabzonspor taraftarı başarı istiyor… Trabzonspor taraftarı hırslı, istekli oyun istiyor. Trabzonspor taraftarı yenilse bile “mücadele eden sonuna kadar savaşan takım” diyor. Trabzonspor taraftarı, eski günlerdeki gibi Trabzon’a geldiğinde dizleri titleyen ve gerçek deplasmanı hisseden rakipleri görmeyi diliyor. Trabzonspor taraftarı, tabeladan ziyade kendini tatmin eden keyif veren oyun bekliyor. İşte tüm bunların paralelinde asbaşkan Ahmet Çubukçu camianın yüreğine su serpen açıklamalarda bulunuyor… İstanbul’daki 3-0’lık Bursaspor yenilgisinin kimseyi karamsarlığa itmemesi gerektiğini ifade eden Çubukçu “Beklenen ve istenen agresif futbol, zamanla daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacaktır” diyor…

İskeleti oluşturmalıyız

Birkaç maçlık sonuca göre tavır koymanın doğru olmayacağını da dile getiren Çubukçu “Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Ersun Hoca takımı gerçekten çok iyi çalıştırdı. Kondisyon anlamında takımın iyi noktada olduğunu herkes gördü. Bu sezon iskelet kadroyu oluşturmamız çok önemli. Camianın desteğine de ihtiyacımız var. Sabırla birlikte beklenen Trabzonspor gelecek" diye konuşuyor.

Her şey güzel olacak

Trabzonspor’un ve Milli Takım’ın orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu, yeni sezondan çok ama çok umutlu… Kendi bölgesine Onazi, Bero gibi isimlerin takıma katılmasına rağmen rekabeti bırakmayan ve formaya yakın olan 22 yaşındaki genç oyuncu bordo-mavililer adına her şeyin güzel olacağını söyledi. Geçtiğimiz sezonlarda iyi bir dönem geçirmediklerini kabul eden ve öz eleştiride bulunan Okay “Yeni hocamızla ve takyiyelerle yeni bir sayfa açıyoruz. Transferlerle daha da güçlendik. Yeni sezonda her şey güzel olacak” dedi.

Trabzonspor sona yaklaştı

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Gençağa Meriç, transfer bilgilendirmesinde bulundu… Sağ kanat için görüşmeler yaptıklarını, istedikleri kalitede oyuncuları kulübün şartları doğrultusunda olması halinde transfer edeceklerini anlatan Meriç, Dinamo Zagrebli El Arbi Hillel Soudani ile Rosenborg'dan Jonas konusunda sona yaklaştıklarını söyledi.  

Gençler yeni sezona kaldı!

Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta, yeni sezonda kadroda altyapıdan  4-5 oyuncunun bulundurulacağını söylemiş camiaya umut vermişti. Ancak evdeki hesap teknik direktör Ersan Yanal’a uymadı… Yeni transferler sonrasında iki kampa da götürülen gençlerden 5’ine yol verildi… Yanal, kadro fazlası gençlerin başka takımlara kiralanmasını ve tecrübe edinmelerini talep etti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...