3 kurşun hayatını değiştirdi

Düzenleyen:
3 kurşun hayatını değiştirdi

YAŞAM Haberleri

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, kalkışma gecesi gazi olan Sedat Balcı’yı 2 yıldan bu yana göremediği oğlu 8 yaşındaki Mert ve eşi Çiğdem Balcı ile tedavi gördüğü hastanede buluşturdu.

Baba Balcı, oğlu ve eşi gözyaşlarına hakim olamadı. Ankara’ya bomba yağdıran F-16’lara engel olmak için 4’üncü Ana Jet Üssü’ne giden Balcı, darbecilerin kurşunuyla yaralandı. Geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden Başkan Ertürk’e oğlu ve eşinin aile içi sorunlarından dolayı Erzurum’a gittiklerini ve kendilerini göremediğini belirtti. Ankara ve Erzurum valilikleriyle bağlantıya geçen Ertürk, oğlu Mert ve eşi Çiğdem Balcı’yı Kazan’a getirterek Sedat Balcı’yı ziyaret etmelerini sağladı. Resmi olarak boşanmayan ancak ayrı yaşayan Balcı Ailesi’nin bu buluşması duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Çok mutlu olduğunu belirten Sedat, “Anlatılmaz bir duygu. Oğlumu çok özlemiştim” diyerek gözyaşlarını tutamadı. Eşinin 15 Temmuz’da yaralandığını öğrendiğinde çok üzüldüğünü belirten Çiğdem Balcı ise, “Ne kadar da ayrı olsak yine eşim. Gururluyum, gazi eşiyim” dedi. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...