Türk oyun sektöründen Gamescom’a dev çıkarma

Düzenleyen:
Türk oyun sektöründen Gamescom’a dev çıkarma

TEKNOLOJİ Haberleri

Son dönemde büyük ilgi gören oyunlara imza atan Türk oyun sektörü, dünyanın en büyük interaktif eğlence fuarı olan ve yaklaşık 350 bin katılımcı beklenen Gamescom’da gövde gösterisine hazırlanıyor.

Türkiye, bu yıl fuara ODTÜ TEKNOKENT ve Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneğinin (TOGED) girişimleri, Türkiye İhracatçılar Meclisi, Elektrik, Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği, Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı ve Ankara Kalkınma Ajansının destekleriyle partnerlik edecek.  Türk oyun sektörü, 17-21 Ağustos’ta Köln’de gerçekleştirilecek fuarda, 500 metrekareden fazla bir alana yayılan standında katılımcıları ağırlayacak. Gamescom, Türk oyun sektörünün uluslararası tanıtımı açısından çok önemli bir fırsat sunuyor. Firmalar, etkinlik boyunca basın, yatırımcı ve stüdyolarla sürekli dirsek temasında olacak. Tüm katılımcıların ürünlerini, hizmetlerini en iyi şekilde sergileyebilmeleri için demo gösterimleri, toplantılar, röportajlar yapılacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...