Öksüz'ü serbest bırakan hakimler hakkında soruşturma izni

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Öksüz'ü serbest bırakan hakimler hakkında soruşturma izni

GÜNDEM Haberleri  / AA

HSYK 3. Dairesi, FETÖ'nün "hava kuvvetleri imamı" olduğu ileri sürülen Adil Öksüz'ü serbest bırakan hakimler Çelik ve Sönmez ile ifadesini alan Savcı Ergün hakkında soruşturma izni verdi.

HSYK 3. Dairesi, FETÖ'nün "hava kuvvetleri imamı" olduğu ileri sürülen Adil Öksüz'ü serbest bırakan hakimler Köksal Çelik ve Çetin Sönmez hakkında soruşturma izni verdi. Öksüz'ün ifadesini alan Savcı Cihan Ergün hakkında da "basın yayın organlarında yaptığı konuşmalar nedeniyle" soruşturma izni verildi.

Adil Öksüz, 15 Temmuz 2016'daki darbe kalkışması sırasında darbenin merkez üssü olarak kabul edilen Akıncı Üssü'nde gözaltına alınmış ve tutuklama istemiyle sevk edildiği mahkemede "Arsa bakmaya gitmiştim" dedikten 20 dakika sonra serbest bırakılmıştı. Daha sonra Adil Öksüz'ün TSK imamı olduğu ortaya çıkmış ve FETÖ'nün Türkiye'deki 1 numarası olduğu öne sürülmüştü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...