Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı

/ Kaynak: İHA
Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı

Politika Haberleri  / İHA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımlayarak, "En büyük temennimiz, 1 Mayıs gününün, her türlü provokasyondan, tahriklerden, taşkınlıklardan uzak; emek ve dayanışma kavramlarına yaraşır bir şekilde, bayram ve şenlik havasında geçmesi, dostça, kardeşçe ve omuz omuza kutlanmasıdır" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımlayarak, "En büyük temennimiz, 1 Mayıs gününün, her türlü provokasyondan, tahriklerden, taşkınlıklardan uzak; emek ve dayanışma kavramlarına yaraşır bir şekilde, bayram ve şenlik havasında geçmesi, dostça, kardeşçe ve omuz omuza kutlanmasıdır" dedi. nbsp;
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında hükümet olarak işçilerin refah düzeyini sürekli yükseltmenin gayreti içinde olduklarını belirten Başbakan Erdoğan, ayrıca 1 Mayıs'ın her türlü provokasyondan ve taşkınlıktan uzak şekilde kutlanması temennisinde bulundu. Erdoğan mesajında şunları kaydetti:
"Ülkemizin büyümesine, gelişmesine, kalkınmasına en büyük katkıyı sağlayanlar, hiç şüphesiz çalışan, üreten, işçi ve emekçi vatandaşlarımızdır.Emeği, alın terini ve helal kazancı kutsal sayan, üretimde ve paylaşımda adaleti savunan bir kültür ve medeniyetin mensupları olarak bizler, tüm çalışanlarımızın emeklerinin tam karşılığını almalarını önceliklerimiz arasında gördük.
Hükümet olarak, tek sermayeleri emek ve alın teri olan çalışanlarımızın refah düzeyini sürekli yükseltmenin, onları hak ettikleri yaşam standardına ulaştırmanın gayreti içerisindeyiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana üretimden gelen güçlerini kullanarak haklarını arayan işçilerimizin, emekçilerimizin yanlarında olduk, onların sorunlarını kendi meselemiz olarak gördük. Sendikalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla istişare halinde, çalışanlarımızın sorunlarının çözümü, onların çok daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için var gücümüzle çalıştık. Bu samimi tutumumuzun göstergesi olarak, 1 Mayıs'ı Emek ve Dayanışma Günü ilan ettik.
En büyük temennimiz, 1 Mayıs gününün, her türlü provokasyondan, tahriklerden, taşkınlıklardan uzak; emek ve dayanışma kavramlarına yaraşır bir şekilde, bayram ve şenlik havasında geçmesi, dostça, kardeşçe ve omuz omuza kutlanmasıdır.
Bu inançla, işçi ve emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü en içten duygularımla kutluyor, bütün vatandaşlarımı sevgiyle selamlıyorum."

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...