Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meclis'te belaltı kavga

Meclis'te belaltı kavga

Politika Haberleri

TBMM Genel Kurulu'nda, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin arasında geçen diyaloglar kavga çıkardı.

nbsp;MECLİS kürsüsünde geçen hafta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e yönelik yakışıksık açıklamalarda bulunan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, sözlerini düzeltmek için dün söz istedi. Ancak, Genç, yine aynı çerçevede açıklamalarda bulununca Genel Kurul karıştı. AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, küfür ederek Kamer Genç'in üzerine yürüdü. Genç, kürsüdeki su bardağını alarak savunmaya geçerken milletvekilleri kürsü önünde toplandı. Birbirinin üzerine yürüyen bazı AK Parti ve CHP'li milletvekilleri, ağır hakaret içeren ifadeler kullanırken zaman zaman yumruklaşmaya varan kavgalar oldu. Birleşime ara verildi. Meclis, küfreden AK Partili Zeyid Aslan'ı kınadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...