Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polis yakalamasaydı İzmir’i kana bulayacaktı

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Polis yakalamasaydı İzmir’i kana bulayacaktı

GÜNDEM Haberleri  / iha

Güneydoğu’dan İzmir’e terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H’nin sözde Ege Bölge Sorumlusu olarak gönderilen ve kanlı saldırı geçekleştireceği ileri sürülen terörist, İzmir polisi tarafından saklandığı evde yakalandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ üyesi hainleri yakalayıp gözaltına alırken bir taraftan da bölücü terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik operasyonlarını başarıyla sürdürmeye devam ediyor. PKK terör örgütünün ilk silahlı eylemini gerçekleştirdiği tarihin yıl dönümü olarak bilinen 15 Ağustos günü, İzmir’de sansasyonel kanlı eylemler hazırlığı içinde bulunan PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması YDG-H’a yönelik 13 Ağustos günü başlayan ve bugüne kadar yapılan 5 ayrı operasyonda toplam 22 şüpheli yakalandı.

İzmir’de kanlı eylem gerçekleştirecekti

Yakalananlar arasında terör örgütünün gençlik yapılanması YDG-H adına sözde Ege Bölge sorumlusu olarak İzmir’e gönderildiği ’Heval’ kod adlı Tuna A. isimli örgüt üyesi de bulunuyor. Tuna A.’nın örgüt yanlısı ’yurtsever aileler’ diye tabir edilen ailelerin yanlarında kaldığı, sürekli yer değiştirdiği tespit edildi. 15 Ağustos gecesi, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat polislerinin düzenlediği operasyonla, YDG-H’nin sözde Ege Bölge sorumlusu, Bornova ilçesinde gizlendiği evde yakalandı. Kısa süre önce İzmir’e gelen bölücü terör örgütü üyesi Taha A.’nın İzmir’de sansasyonel bir saldırı için hazırlık yaptığı ileri sürüldü. Gözaltında bulunan 22 kişinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...