Erdoğan ve Gül en etkili 500 listesinde

/ Kaynak: AA
Erdoğan ve Gül en etkili 500 listesinde

DÜNYA Haberleri  / AA

ABD'de yayımlanan Foreign Policy dergisi, hazırladığı "dünyanın en etkili 500 kişisi" listesine Türkiye'den, aralarında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da bulunduğu 9 ismi dahil etti.

ABD'de yayımlanan Foreign Policy dergisi, hazırladığı "dünyanın en etkili 500 kişisi" listesine Türkiye'den, aralarında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da bulunduğu 9 ismi dahil etti. "Güç Haritası" başlığı altında hazırlanan listede politikadan finans dünyasına, medya sektöründen enerjiye, savaş endüstrisinden dine kadar, "dünyada etkili konuma sahip" çeşitli alanlarda söz sahibi belli başlı kişiler yer alıyor. Listeye Türkiye'den giren isimler şöyle: "Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Fethullah Gülen, Fener Rum Patriği Bartholomeos". Listeye ABD'den giren isimler arasında Coca-Cola'nın CEO'su Türk yönetici Muhtar Kent de yer alıyor.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...