Jandarmanın yeni kamuflajı ilk kez görüntülendi

Düzenleyen:
Jandarmanın yeni kamuflajı ilk kez görüntülendi

GÜNDEM Haberleri

Jandarmanın 15 Temmuz darbe girişimi sonrası İçişleri Bakanlığı'na bağlanmasının ardından, jandarmaların askerlerden ayrılması için kullanacakları yeni kamuflajların fotoğrafı ortaya çıktı.

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın İçişleri Bakanlığı'na bağlanmasıyla bir dizi değişikliler hayata geçiyor. Değişiklikler kapsamında jandarmanın kamuflajı da değişiyor. Yeni kamuflajların ilk fotoğrafı ise sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.

ASKERDEN AYRILMASI İÇİN FARKLI KAMUFLAJ KULLANILACAK

15 Temmuz darbe girişimi sonrası jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı atama, disiplin, sicil, görev ve emir-komuta gibi tüm işlemleriyle artık İçişleri Bakanlığı'na bağlı olarak görev yapacak. Bu kapsamda üniformalarda değişiyor. Kılık kıyafet İçişleri Bakanlığı tarafından yeniden belirlenecek. Jandarma'nın İçişleri Bakanlığı'na bağlanmasıyla birlikte askerlerin kıyafetlerinde de değişikliğe gidilecek. Jandarma memur statüsünde sayılarak kıyafeti askeri kamuflajdan ayrılacak.

İşte jandarmayı askerden ayıran kamuflajın ilk fotoğrafı:
Jandarmanın yeni kamuflajı ilk kez görüntülendi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...