O iki ismi istedi

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
O iki ismi istedi

SPOR Haberleri  / Sabah

F.Bahçe’nin yeni teknik direktörü, takıma takviye yapılmasını istedi. Tecrübeli çalıştırıcı, vatandaşları Jeremain Lens ve Siem de Jong’u takımda görmek istiyor

Vitor Pereira'dan boşalan teknik direktörlük görevine Hollandalı Dick Advocaat'ı getiren sarı lacivertli yönetim, çiçeği burnunda hocasından ilk raporunu aldı. Hollandalı çalıştırıcının, yönetime sunduğu raporunda iki oyuncu ismini verdiği öğrenildi. Advocaat'ın Sunderland'de birlikte görev yaptığı Jeremain Lens ve Newcastle United'dan Siem de Jong'un transfer edilmesini istediği bildirildi. Sağ ve sol kanatta görev yapabilen ve geçen sezon Sunderland'e 11 milyon Euro'ya transfer olan Lens için Fenerbahçe'nin kiralama formülü üzerinde durduğu bildirildi. Advocaat 10 numara bölgesine ise İngiliz ekibinde durumu netlik kazanmayan Siem De Jong'u istiyor. Sarı lacivertliler, Lens'te olduğu gibi De Jong'u da kiralık olarak takıma katmak istiyor.

Siem de Jong
Yaş: 27
Boy: 1.85
Mevki: O . saha

Jeremain Lens
Yaş: 28
Boy: 1.79
Mevki: O . saha

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...