Justin Bieber 80 milyon takipçili hesabını sildi

Justin Bieber 80 milyon takipçili hesabını sildi

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Justin Bieber bugün Instagram hesabını sildi.

Ünlü şarkıcı Justin Bieber, sosyal ağları aktif bir şekilde kullanıyor. Bieber'ın sosyal ağlarda milyonlarca da takipçisi bulunuyor. Ancak ünlü şarkıcı bugün 78 milyon takipçili resmi Instagram hesabını sildi.

Sebebi ne?
Justin Bieber'ın bu kararı vermesinin sebebi ise son günlerde yaşanan karmaşa oldu. Justin Bieber geçtiğimiz gün hesabına yeni sevgilisi Sofia Richie'yle olan fotoğrafını atmıştı. Bu fotoğrafın altına ise şarkıcının hayranları tarafından "nefret dolu" yorumlar atıldı. Bu yorumların üzerine Justin Bieber, "Eğer böyle nefret dolu mesajlar yazmaya devam ederseniz hesabımı gizli yapacağım. Gerçekten benim hayranımsanız bu kadar kötü olamazsınız" yazdı.

Bieber'ın bu yorumuna eski sevgilisi Selena Gomez'den cevap geldi ve karşılıklı atışmalar başladı. Tüm bu karmaşanın sonrasında Bieber ise çareyi Instagram hesabını silmekte buldu.

Justin Bieber 80 milyon takipçili hesabını sildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...