Cimbom, Süper Kupa'daki koreografi için rakibine öfkeli

Düzenleyen:
Cimbom, Süper Kupa'daki koreografi için rakibine öfkeli

SPOR Haberleri

Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, eşitlik ilkesine aykırı buldukları maraton tribünündeki gösteriye göz yuman başkan Fikret Orman için “Taraftarına şirin gözükmek istedi” dedi.

Burhan Can TERZİ

Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğu dün, birçok konuda önemli açıklamalar yaparken, sert göndermelerde de bulundu. Süper Kupa öncesi Galatasaray yönetimiyle TFF arasında çıkan gerginliği değerlendiren Nazifoğlu, “Konu eşitlik hakkının çiğnenmesiydi. Türkiye Kupası finalinde maraton tribün bize çıkmıştı. Arkadaşlarımız ‘koreografi yapalım’ diye çalıştı ama eşitlik hakkına uygun değildi. TFF ‘Yapamazsınız’ dedi.  Bu defa tam tersi oldu. Beşiktaş ile oynanan maçta sadece kale arkasında koreografiye izin verildi. Ama maçtan 1 gün önce stat tribününde makaraları gördük. TFF temsilcisi bu konuyla ilgilenmedi. Sayın Fikret Orman çok başarılı bir başkan ama seyircisine şirin görünmek için olaya göz yumdu, bizim başkanımızı zor durumda bıraktı. Olaydan Yıldırım Demirören'in haberi yoktu. Sonradan da çok üzüldüğünü biliyorum. Koreografide Galatasaray arması da olsun isterdik” diye konuştu.

Komik buluyorum

Finaldeki futbolu değerlendiren Levent Nazifoğlu, “Muslera olmasaydı diyolar ya komik buluyorum. Kupa maçında 2 kere kalemize geldiler biri yandan auta gitti, birini Muslera kurtardı. O 3 penaltı olmasa Muslera bu kadar ön plana çıkacak mıydı? Ön plana çıkmasına karşı değilim. Muslera bizim kalecimiz. Uzun yıllar bizimle devam edecek, belki de Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en iyi kalecisi. Ama diğer futbolcuların da çok emeği var. 120. dakikada Sneijder’in deparını gördüm” ifadelerini kullandı. Galatasaray taraftarının sahaya meşale atması için de konuşan Nazifoğlu “Mantığım almıyor, bu bilerek mi yaptırıldı, bilemiyorum. Galatasaray taraftarının statta böyle şeyler yapabileceğine, takıma zarar vereceğine inanmıyorum. İstifa diye bağırın ama bunu yapmayın” dedi. 

GALATASARAY GÜNLÜĞÜ

Eren harika işler yapacak

Levent Nazifoğlu, Luis Cavanda’yı tüm yönleriyle araştırdıklarını belirterek “Yanlış anlaşılmaları olmuş. En sıkıntısız oyuncularmızdan olacaktır” dedi. Eren’in de Türk statüsündeki en iyi santrfor olduğunu belirten Nazifoğlu, “Harikalar yapacağını göreceğiz” şeklinde konuştu.

Hoca tam da buranın adamı

Jan Olde Riekerink’in çok başarılı olduğunu savunan Levent Nazifoğlu, “Hocanın takımla arası gayet iyi. İnanılmaz çalışıyor. Çocuklar da onu seviyor” dedi. Nazifoğlu “Yeni kondisyoner geldi, altyapı ile ilgileniyor. Bu arkadaşlar diğer arkadaşlar gibi idmana dakika kala gelip, idmandan sonra çıkıp gitmiyorlar. Riekerink şaşırtıcı derecede disiplinli ve çok çalışkan. Bizi karıştırmak isteyenler, hocanın aldığı ücretten dolayı herhalde ‘Hoca buranın adamı değil’ diyorlar. Hoca buranın adamı oğlu adamı” diye konuştu.

Josue Aslan gibi

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Porto'dan Josue'yi kadrosuna katmak üzere. Bir dönem Bursaspor forması da giyen Portekizli oyuncu ile anlaşmaya varan sarı-kırmızılı kulüp, Porto ile de büyük ölçüde el sıkıştı. Taraflar arasında bulunan ufak pürüzler çözüldükten sonra Galatasaray transferi resmen açıklayacak. Josue'yi 1 yıllığına kiralayacak olan Cimbom'un Porto'ya kiralama bedeli olarak 500 bin avro vereceği ifade edildi. Galatasaray'ın Josue'ye ise yıllık 1.2 milyon avro ödeyeceği belirtildi. 25 yaşındaki Josue'nin ilerleyen günlerde İstanbul'a gelerek kendisini Galatasaraylı yapacak sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Ben varken oynayamazlar

Galatasaray’da kadro dışı bırakılan Umut Bulut, Olcan Adın ve Tarık Çamdal’ın takımdaki gelecekleriyle ilgili soruya yanıt veren Levent Nazifoğlu, “Ben Galatasaray’da olduğum müddetçe Galatasaray’da oynayamayacaklar. Gitmeleri gerekiyor” dedi. Nazifoğlu, “Gitmezlerse Galatasaray’ın parasını alıp oturacaklar. Ama bunu kendilerine ne kadar yedirecekler” ifadelerini kullandı.

Topu görse karakola gider

Galatasaray’ın eski yöneticisi Fatih Altaylı’nın, Riekerink ile devam etme konusundaki eleştirilerine sert yanıt veren Levent Nazifoğlu, “Fatih Altaylı futboldan anlamaz. Topu görse karakola götürür. Bu yüzden onun düşüncülerini ciddiye almam. Bu arkadaş havadan ikinci başkanlık yaptı, yine onun peşinde” yorumunu yaptı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...