Bünyamin Gezer federasyona ihtar çekti

Düzenleyen:
Bünyamin Gezer federasyona ihtar çekti

SPOR Haberleri

MHK eski başkan vekili avukatı aracılığıyla zan altında kaldığını belirtti

Merkez Hakem Komitesi eski başkanvekili Bünyamin Gezer, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından soruşturma sürene kadar istifa kararı almaları ve arkasından göreve getirilmemeleriyle ilgili durum üzerine avukatı İsmail Can Gökbudak aracılığıyla Türkiye Futbol Federasyonu'na ihtarname yolladı. Gezer'in avukatı Gökbudak yazısında, "Müvekkilim Bünyamin Gezer'in yapılan güvenlik soruşturmasının ardından istifalarının kabul edilip işleme konulması kamuoyu nezdinde FETÖ üyesi olduğu algısını oluşturmaktadır" hatırlatmasında bulundu.

3 gün süre verdiler

Bu örgüte karşı Gezer'in yayın organlarında kaleme aldığı yazıların sıralandığı ihtarname metni sonunda, "Türkiye Futbol Federasyonu olarak iş bu noter ihtarını tebliğ aldığınız tarihten itibaren 3 gün içinde; istifaları kabul edilen tüm üyelerinizden hangilerinin FETÖ üyesi olduğunu, hangilerinin olmadığını açıklamanızı, varsa müvekkilim ile ilgili elinizdeki her türlü bilgi belgeyi Cumhuriyet Savcılıklarına teslim ederek yargılanmasını sağlamanızı, yok ise FETÖ üyesi olmadığının açıklanmasını, aksi takdirde yaptığınız bu karakter suikastı ile ilgili aleyhinizde açacağımız; suç uydurma, iftira, görevi kötüye kullanma davaları ile ilgili her türlü masraf ve vekalet ücretlerini de ödemek zorunda kalacağınızı ihtar ederiz" denildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...