Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

‘İkisini bir koyun benim yavrum annesiz korkar’

Düzenleyen:
‘İkisini bir koyun  benim yavrum  annesiz korkar’

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır şehitleri son yolculuklarına uğurlandı. Hain saldırıda eşini ve çocuğunu kaybeden Betül Gülbahar herkesi ağlattı.

Türkiye, Diyarbakır’ın Çınar ilçesi yakınlarındaki Bölge Trafik Denetleme İstasyonu’na terör örgütü PKK’nın bombalı araçla düzenlediği saldırıda şehit olan 5 polis memuru ile 5 yaşındaki polis çocuğu Hüseyin Utku Gülbahar’a ağlıyor. Şehitler dün son yolculuklarına uğurlandı.

Diyarbakır’daki törende cenazeler katafalka bırakılırken, Hüseyin Utku Gülbahar’ın Türk bayrağına sarılı küçük tabutunu görenler, gözyaşlarına hâkim olamadı. Şehit polisin eşi anne Betül Gülbahar oğlunun arkasından, “İkisini bir koyun ne olur, benim yavrum annesiz korkar” diyerek feryat etti. Adıyamanlı şehit polis memuru Nazif Kaplan’ın annesi ise oğlunun tabutunu taşıyarak Kürtçe “Anan sana kurban olsun” diyerek ağıt yaktı. Şehitlerin öz geçmişlerinin okunmasının ardından ambulansa konulan şehit Ahmet Gülbahar ile 5 yaşındaki oğlu Hüseyin Utku Gülbahar’ın cenazeleri Kahramanmaraş’a, Yakup Kılınç’ın cenazesi Elazığ’a, Nazif Kaplan cenazesi Adıyaman’a, Salih Zengin’in cenazesi Erzincan’a, Siraç Balpetek’in cenazesi ise Diyarbakır’ın Çermik ilçesine uğurlandı. Şehit cenazeleri memleketlerinde kılınan namazların akabinde defnedildi. 

Öte yandan menfur saldırıda hayatını kaybeden akaryakıt istasyonunda çalışan pompacı Mehmet Sarı’nın cenazesi de dün gece  yapılan otopsinin ardından ailesi tarafından teslim alındı. Mehmet Sarı, Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı Sarılar köyünde toprağa verildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...