Fener'in yeni hocası, Putin'in kankası

Düzenleyen:
Fener'in yeni hocası, Putin'in kankası

SPOR Haberleri

Rusya Devlet Başkanı Putin'in, Zenit'e ilk lig şampiyonluğunu ve UEFA Kupası'nı kazandıran Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat'ı Kremlin'de ağırladığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Dick Advocat, Zenit'e ilk lig şampiyonluğunu kazandırmış ve aynı takımla UEFA Kupası'nı kaldırmıştı. Bu yüzden Rusya'da farklı bir yeri olan tecrübeli hoca, kendisine başarısının sırrını soran Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e, "Küçükken kısa boylu bir çocuktum. Bu nedenle bazıları bana başarılı olamayacağımı söylemişti. Ben de çok çalışıp, tersini kanıtladım" demişti.

Fener'in yeni hocası, Putin'in kankası

"RUSYA'DA GERÇEK GENERAL OLDUM"

Advocaat, Rus general formasıyla çekildiği fotoğraf için de "Bir zamanlar 'General' namıyla bilinen Hollandalı Rinus Michels'in asistanı olarak çalışmıştım. O yüzden bana da 'Küçük general' adını vermişlerdi. Ama Rusya'ya gelince gerçek general oldum" açıklamasını yapmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...