Takımda istenmeyen oyuncuya servet! 300 milyon...

Düzenleyen:
Takımda istenmeyen oyuncuya servet! 300 milyon...

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea, Real Madrid'in önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği 25 yaşındaki James Rodriguez için 90 milyon Euro'yu (yaklaşık 300 milyon TL) gözden çıkardı.

Bu yaz transfer hedeflerinde mutlu sona ulaşmayı başaramayan Chelsea, Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane'nın takımda istemediği James Rodriguez'e talip oldu. Premier Ligi ekibi, Kolombiyalı yıldız için 90 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

ZIDANE SATILMASINI İSTEMİŞTİ

Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane, takımının Avrupa Süper Kupası'nı kazanmasının ardından yönetime James'in satılması yönünde rapor vermişti. Başkan Fiorentino Perez ise yüksek maliyetle transfer ettiği Kolombiyalı yıldızı "cazip bir teklif gelmesi halinde" satacağını bildirmişti. Chelsea'nin teklif edeceği olası bir 90 milyon Euro, Perez'i ikna edebilir.

MADRID DE FABREGAS'A TALİP

Öte yandan bu sabah İspanyol basınında çıkan haberler, Real Madrid'in şu an Chelsea forması giyen Cesc Fabregas'ı istediğini ortaya koymuştu. Chelsea'nin James için gerekirse Fabregas artı para formülüyle eflatun beyazlıların kapısını çalabileceği konuşuluyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...