Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Rusya’nın saldırganlığına rağmen ilişkileri destekliyoruz'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Rusya’nın saldırganlığına rağmen ilişkileri destekliyoruz'

DÜNYA Haberleri  / AA

Ukrayna Dışişleri Bakanı Pavel Klimkin, “Rusya’nın saldırganlığına rağmen diplomatik ilişkileri destekliyoruz." dedi.

Klimkin, Avusturya’nın Der Standard gazetesine verdiği röportajda, Rusya’nın, Ukrayna ile diplomatik ilişkilerini sona erdirme yönündeki yaklaşımı ile ilgili soruya cevap verdi.

Klimkin, “Rusya’nın saldırganlığına rağmen diplomatik ilişkileri destekliyoruz. Rusya’da özen göstermemiz gereken milyonlarca Ukraynalı var. Eğer Rusya öyle karar verirse bu onun sorumluluğudur.” ifadelerini kullandı.

Geçen hafta Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev, Rusya ile Ukrayna arasındaki diplomatik ilişkilerin tamamen kopabileceğini bildirmişti.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov da, "(Ukrayna ile) Diplomatik ilişkilerin koparılmasını gerektiren bir durumda olduğumuzu düşünmüyorum. Bu en son tedbir. Şimdi önemli olan, duygusal davranmadan, ölçülü bir şekilde durumu normale döndürmek." açıklamasında bulunmuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...