Porto'nun yıldızı Galatasaray'da

Düzenleyen:
Porto'nun yıldızı Galatasaray'da

SPOR Haberleri

Galatasaray, Porto'nun 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Josue Pesqueira'yı 1 yıllığına bedelsiz olarak kiraladı. Sarı kırmızılıların, oyuncuya 700 bin Euro (yaklaşık 2.5 milyon TL) yıllık ücret vereceği belirtildi.

Yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle adından söz ettiren G.Saray, son takviyeyi de orta sahaya yaptı. Jose Rodriguez, Emre Çolak ve Bilal Kısa'yı gönderen Sarı-Kırmızılılar, bu mevkide kadro derinliğini artırmak için geçtiğimiz günlerde Hertha Berlin'den Tolga Ciğerci'yi renklerine bağlarken dün de tanıdık bir isim olan Josue'nin transferini bitirdi.

BEKLENEN YANIT GELDİ

2014-15 sezonu başından geçtiğimiz sezonun ortasına kadar Bursaspor'da oynayan, daha sonrasında ise bonservisini elinde bulunduran Porto tarafından Braga'ya kiralanan Portekizli futbolcu için bir süredir girişimlerini sürdüren Aslan'ın kurmayları, dün beklediği yanıtı aldı.

1 YILLIĞINA BEDELSİZ OLARAK KADROSUNA KATTI

25 yaşındaki oyuncuyu 1 yıllığına bedelsiz olarak kadrosuna katan G.Saray yönetiminin, Josue'ye ise yıllık 700 bin Euro garanti ücret vereceği öğrenildi. Satın alma opsiyonu bulunmayan yetenekli sol ayağın, birkaç gün içinde Türkiye'ye gelerek resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.

ŞİMDİ GÖZLER ÖN LİBERODA

Josue'nin transferi ile ilgili ilk işareti dün öğle saatlerinde "Orta sahaya ofansif bir oyuncu alacağız. Sayı vermeyeyim ama bu rakam 1'de kalmayacak" ifadeleriyle veren futboldan sorumlu yönetici Levent Nazifoğlu'nun sözleri sonrası gözler ön liberoya yapılacak takviyeye çevrildi.

Sarı-Kırmızılı idarecilerin buradaki eksikliği de giderip transferi büyük ölçüde noktalaması bekleniyor.

FENERBAHÇE'YE GOL ATMIŞTI

Sarı-Kırmızılı takımın yeni transferi Josue, Bursa'daki 1.5 sezonluk macerasında özellikle ilk yılındaki performansıyla dikkat çekmiş ve toplam 56 resmi maçta 9 gol ve 10 asist üretmişti.

25 yaşındaki oyuncu, yarım sezon ter döktüğü Braga'da 22 maçta 5 gol ve 3 asistlik katkı yaptı. Josue, Portekiz ekibinin F.Bahçe'yi Avrupa Ligi son 16 turunda elediği 4-1'lik maçta takımının 2. golünü atmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...