'Fatih Altaylı topu görse bomba diye karakola götürür'

Düzenleyen:
'Fatih Altaylı topu görse bomba diye karakola götürür'

SPOR Haberleri

Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, gazeteci Fatih Altaylı için "Futboldan anlamaz. Topu görse bomba diye karakola götürür. Bu yüzden onun düşüncelerini ciddiye almam" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, gazeteci Fatih Altaylı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altaylı'nın Sarı-Kırmızılı kulübün Jan Olde Riekerink ile yola devam etmesini eleştirmesine sert tepki gösteren Nazifoğlu, birbirinden sert yorumlar yaptı. İşte Levent Nazifoğlu'nun o açıklamaları:

"TOLGA TRANSFERİNDE SUÇ VARSA ÜZERİME ALIYORUM"

"Tolga transferinde bir suç varsa üzerime alıyorum. Dursun Özbek, 'Transfer yapamıyorsanız, orada oturmayın' diye takılır. Tolga 3, Eren 6 antrenmanla Beşiktaş maçına çıktı. Gönül isterdi ki böyle olmasın.

'Fatih Altaylı topu görse bomba diye karakola götürür'

"TOPU GÖRSE KARAKOLA GÖTÜRÜR"

Bu arkadaşların futbolculuklarıyla ilgili sorun yok ama armoni ile ilgili bir sorun var. Fatih Altaylı futboldan anlamaz. Topu görse bomba diye karakola götürür. Bu yüzden onun düşüncelerini ciddiye almam. Altaylı görmüyor mu Riekerink, Galatasaray'ın hocası.

"HAVADAN İKİNCİ BAŞKANLIK KAPTI"

Bu arkadaş daha önce havadan ikinci başkanlık yaptı, yine onun peşinde. O böyle konuşmaya devam edecek ama ben bir daha ona cevap vermeyeceğim."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...