Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Jandarmadan FETÖ operasyonu

Düzenleyen:
Jandarmadan FETÖ operasyonu

GÜNDEM Haberleri

Malatya’da jandarma tarafından kaçakçılara ve FETÖ/PDY’ye yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda örgütsel doküman ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı tarafından verilen bilgilerde, 9-15 Ağustos 2016 tarihleri arasında Malatya genelinde çalışma yapıldığı belirtildi. Çalışmalarda Fetullah Gülen’e ait 61 adet kitap, 7 adet yazarı belli olmayan kitap, bir adet ansiklopedi, 48 adet doküman, 13 kaset, bir adet not defteri, 5 adet cep telefonu, 2 adet av tüfeği, bir adet tablet ve bir adet laptop ele geçirildi. Olaylarla ilgili gözaltına alınan 2 FETÖ/PDY terör örgütü üyesinden 1’i tutuklandı, 1’i ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. 

Yapılan kaçakçılık çalışmalarında ise 460 paket gümrük kaçağı sigara, bin 43 kök kenevir, bin 885 TL ve 252 dolar sahte para ele geçirildi.Toplam 7 bin 717 kişinin sorgulamasının yapıldığı ve 54 aranan şahsın yakalandığı belirtildi.Öte yandan, trafik timleri tarafından yapılan uygulamalarda ise 3 bin 423 araç kontrol edilerek, trafik kurallarına uymayan 189 araç sürücüsüne ceza kesildi, 23 araç trafikten men edildi ve 1 servis aracının da kontrolü yapıldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...