Özbek'ten gönderme: 'Müzede yer kalmadı'

Düzenleyen:
Özbek'ten gönderme: 'Müzede yer kalmadı'

SPOR Haberleri

İki sezonda 5 kupa gördüğünü belirten Özbek, “Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin toplam kupası kadar kupa almışız. Artık kupaları koyacak.

Burhan Can TERZİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Başlama vuruşu” adı altında medya mensuplarına yemek verdi ve sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Moralinin üst seviyede olduğu gözlenen Özbek her soruya cevap verdi. Galatasaray'ın bu sezon tüm kupalara talip olduğunun altını çizen Özbek, "Şampiyonluk Galatasaray'ın vazgeçilmez hedeflerinden biridir. Bu sezon ne kadar kupa varsa almak istiyoruz. Kupa dediğinizde Galatasaray başka" ifadelerini kullandı. Özbek son iki sezonda 6 kupadan 5'ini alan futbolcu ve teknik heyeti kutlarken taraftarlara da verdikleri destek için teşekkür etti. Kupaların sadece futbolda da gelmediğini belirten Galatasaray Başkanı, “Bu kupalarla müzede yer bulmak zorlaştı. Neredeyse iki rakibimizin toplamı kadar kupa aldık" ifadesini kullandı.  

UEFA ile olan anlaşmalarının içeriğini detaylandıran Dursun Özbek, Galatasaray'a herhangi bir transfer sınırlaması getirilmediğini açıkladı ve bütçeleri doğrultusunda 2-3 transfer daha yapacaklarını, göndermek istedikleri oyuncuların da olduğunu ifade etti. Futbolculara verilen cezaların yönetim kurulunun kararı olduğunu vurgulayan Özbek, "Cezalar yönetim kararıdır. Ceza kalkacaksa neden verildi? Artık bu soruya cevap vermek istemiyorum" dedi.

Diarra tamam gibi 

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün ile yönetici Mehmet Özbek, dün Lassana Diara için Fransa’ya gitti. Öğle vakti uçağa binen ikilinin, orta saha oyuncusuyla ve Marsilya kulübüyle masaya oturdukları belirtildi. Galatasaray'ın Diarra ile 3 yıl için 15 milyon avroda el sıkıştı. Futbolcunun da bu paranın 10 milyon avroluk kısmını eski kulübü Lokomotiv Moskova'ya ödeyeceği öğrenildi. Diarra’ya usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle Rus ekibi dava açmış ve oyuncu ceza almıştı. 

Yönetimde Eto’o ikilemi

Eren Derdiyok'un ardından bir forvet transferi daha yapmak isteyen Galatasaray'da fikir ayrılıkları yaşanıyor. Yönetimde Antalyaspor'lu Eto'o için alınsın-alınmasın ikilemi var. Önümüzdeki günlerde tecrübeli oyuncu konusunda fikir birliğine varılırsa, Antalyaspor ile görüşmelere başlanacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...