UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda 3 temsilcimiz sahne alıyor

Düzenleyen:
UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda 3 temsilcimiz sahne alıyor

SPOR Haberleri

Haydi Osmanlı yenemiyorsan yenilme… Haydi Başakşehir 1-0 olsun bizim olsun… Haydi Fenerbahçe 1-2 yetmez, 3 olsun… 25 Ağustos’taki rövanş kolay geçsin...

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda bir değil iki değil tam üç temsilcimiz ile önemli maçlara çıkıyoruz… Amaç Avrupa’nın 2 numaralı organizasyonunda yer almak, gruplara kalmak… Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Monaco’ya elenen ve ikinci bir şansı olan Fenerbahçe, İsviçre’nin Grasshoppers takımını Kadıköy’de ağırlayacak. Tarihinde ilk kez Avrupa Kupası oynayan Osmanlı ise Danimarka’da Midtjylland deplasmanında boy gösterecek. Belki de bu gece için işi en zor olan bir diğer ekibimiz ise Başakşehir… Abdullah Avcı’nın öğrencilerinin konuğu Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk ekibi… Haydi Osmanlı, haydi Başakşehir ve haydi Fenerbahçe… Güldürün yüzümüzü kapın 25 Ağustos’taki rövanş öncesi avantajı…

FENERBAHÇE CEPHESİ…

"Bahane üretmeye gelmedim"

Grasshoppers karşısında 4-3-3 sistemiyle oynayacaklarını vurgulayan Advocaat, “Macera aramaya gerek yok” ifadesiyle Pereira’ya gönderme yaparken, tur için iddialı konuştu. “Bizim için Avrupa’da olmamanın hiçbir bahanesi olamaz” diyen kurt hoca, “Umarım taraftarımız bizi destekler. Stadın dolu olması bizim için çok önemli” sözleriyle tribünlere mesaj yolladı. Grasshoppers’ın kontra atak oynadığını ifade eden Hollandalı, “Biz kendi sahamızda oynayacağız ve bu bizim için bir avantaj olmalı. Hücum futbolu oynamak istiyoruz ve ilk düşüncemiz gol atmak” dedi.

OSMANLISPOR CEPHESİ…

"Maça hazırız"

Osmanlıspor’un hocası Mustafa Reşit Akçay: “Oyuncularımız gerek kafa olarak gerekse teknik ve taktik anlamda tamamıyla bu maça hazır. Gruplar için bu son aşamayı da Allah’ın izniyle geçeceğimize inanıyorum.”

BAŞAKŞEHİR CEPHESİ…

"İşimiz zor ama..."

Başakşehir'in hocası Abdullah Avcı: "Türkiye için önemli bir maça çıkacağız. İşimiz zor ama gelişen bir takımız. Shakhtar'ı eleyeceğimize inancımız tam. Güçlü bir takım olsalar da tur için çözüm noktalarımız var."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...