FETÖ mağduru tutuklu erlerin ailelerine destek

Düzenleyen:
FETÖ mağduru tutuklu erlerin ailelerine destek

GÜNDEM Haberleri

Er Ahmet Akdeniz’in annesi ve babası, arkadaşımız Ebru Karatosun’a yaşadıkları sıkıntıları anlattı.

Ebru Karatosun ANKARA

Darbe mağduru er ve erbaş ailelerinin umutlu bekleyişi sürüyor. Bunlardan biri de gazetemizin dünkü manşetiyle gündeme getirdiği, terhisine 6 gün kala tedavi için gittiği GATA’da “istirahat raporu” almasına rağmen darbeciler tarafından baskına götürülen er Ahmet Akdeniz idi. Er Akdeniz’in dramı büyük ses getirdi. Emniyet Müdürlüğü, ailesini davet ederek yaşadıklarını dinledi. Yazılı ve görsel medya da Akdeniz ailesiyle röportaj yarışı yaptı.
Sincan Cezaevi önünde nöbet tutan baba Nurettin Akdeniz, “Baba bir tarafta, oğul bir tarafta, ama oğlunun hiçbir şeyden haberi yok. Ben saat 06.30’a kadar havaalanında Cumhurbaşkanı’nı bekledim. Oğlum da kandırılmış, olayların içerisine sokulmuş. Karşı karşıya geldik. Bundan daha acı bir şey olabilir mi? İçlerinde sempatizan da olabilir. Ama bunu kanunun ayırması gerekli” diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...