Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İspanyollar'dan Arda'ya büyük övgü

Düzenleyen:
İspanyollar'dan Arda'ya büyük övgü

SPOR Haberleri

Barcelona'da top koşturan Milli futbolcumuz Arda Turan, İspanya Süper Kupası'nı Sevilla'yı 3-0 yenerek kazandıkları maçın ardından hem İspanyol basınından hem de teknik direktör Luis Enrique'den büyük övgü aldı.

İspanya Süper Kupası finalinde Barcelona 2-0'ın rövanşında kendi sahasında Sevilla'yı 3-0 yenerek kupanın sahibi oldu. Barcelona'nın iki golünü atan ve "maçın yıldızı" olarak öne çıkan Arda Turan hem teknik direktörü Luis Enrique hem de İspanyol basınından övgü aldı.

Luis Enrique, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, Sevilla karşısında güzel bir futbol oynayan Arda için mutlu olduğunu söyledi.

"ARDA GOLCÜ DEĞİL AMA..."

Onun gol atmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Luis Enrique, "Arda golcü değil ama bugün bunu da yapabileceğini gösterdi." dedi.

İspanyol teknik adam, Barcelona'ya verilen ceza nedeniyle geçen sezon takıma geç dahil olmasına rağmen Türk futbolcunun ilk yılındaki performansından da memnun olduğunu belirtti.

Arda'nın çok yönlü bir futbolcu olduğunu anlatan Luis Enrique, "Forvette de orta sahada da oynayabiliyor. Onun gösterdiği bireysel performanstan da tüm takımın performansında da memnunum." değerlendirmesinde bulundu.

Geçen sezon yedek kalan Arda ve Munir'in çok kaliteli futbolcular olduğunu vurgulayan Luis Enrique, Barcelona'nın "çok talepkar" bir takım olduğunu sözlerine ekledi.

"SÜPER ARDA"

İspanyol basını da Arda'nın Barcelona'ya geldiğinden bu yana en iyi futbolunu oynadığını yazarak, Türk futbolcuya övgüler yağdırdı.

Marca gazetesi, "Süper Arda" başlığını atarak, Arda'nın sahada Messi ile her geçen gün daha uyum içinde olduğunu ve Barcelona'daki futbolunun yükselişe geçtiğini ifade etti.

"ARDA'NIN SÜPER KUPASI"

AS gazetesi de "Arda'nın Süper Kupası" başlığı altında verdiği haberde, Türk futbolcunun Sevilla karşısındaki oyun ritminin maçın kaderini belirlediğini kaydetti. Arda'nın attığı ikinci golün akıl dolu olduğuna dikkati çeken İspanyol gazetesi ayrıca, "Barcelona sezona Arda'nın ritmiyle kazanarak başladı." yorumunda bulundu.

Katalan spor gazetelerinden El Mundo Deportivo, "Arda ve Messi'nin Süper Kupası" başlığını atarak, "Türk ve Arjantinli futbolcular parıldadı." ifadesini kullandı.

"ARDA EN İYİ FUTBOLUNU OYNADI"

Sport gazetesinde ise şu değerlendirmeye yer verildi:

"Arda, hiç şüphe yok ki Barcelona'daki en iyi futbolunu Sevilla karşısında oynadı. Neymar'ın boşluğunda forvette sol kanatta üçüncü maçına çıktı ve burayı doldurabileceğini goller atarak kanıtladı. Arda, geçtiğimiz sezon 13'ü ilk 11'de olmak üzere oynadığı toplam 25 maçta attığı iki golü, bu sezon Süper Kupa'nın rövanşında attı. Neymar'ın yokluğunu iyi değerlendiren Arda, Luis Enrique'nin güvenini daha fazla kazandı."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...