Başarı Elektronik yeni cihazını tanıttı

Düzenleyen:
Başarı Elektronik yeni cihazını tanıttı

Ekonomi Haberleri

Bugüne kadar teknoloji devlerine teknik servis hizmeti veren Başarı Tircaret, “Kaan” ile yerli telefon pazarına giriş yaptı.

Ekonomi Servisi

“Telefonun Akılcısı” sloganı ile tanıtılan ve tamamı metal tasarıma sahip olan Kaan N1’in, 5.5 inç boyutunda ve 1920 x 1080 çözünürlükte Full HD IPS ekran bulunuyor. Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi, parmak izi tanıma sensörü, CAT6 teknolojisine sahip 4.5G desteği ile 8 MP geniş açı ön kamera ve 13 MP çift flaşlı arka kamera barındıran Kaan N1, 2 GHz hızında 8 çekirdekli işlemci ile çalışıyor. 3 GB RAM, 32 GB’lik dâhilî, 128 GB’a kadar artırılabilir hafıza ve 3000 mAh’lik batarya ile gelen Kaan N1, 1099 TL fiyatla Turkcell mağazalarında satışa sunulacak. Başarı Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Kayhan Biber, Başarı Elektronik olarak 30 yıllık bir geçmişe sahip olduğunu belirterek, bugüne kadar Türkiye’yi ilklerle tanıştırdıklarını söyledi. Biber, “Türkiye’ye İlk araç telefonlarını biz getirdik. İlk yerli dect telefonları biz ürettik. Ankara’da Kaan adını verdiğimiz fabrikamızda akıllı sayaçlardan, TV vericilerine kadar bir çok alanda üretim yapıyoruz. Şimdi de Kaan ile yerli telefon pazarına giriş yapıyoruz” dedi. Başarı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferda Yıldız da Kaan N1’in Çin’de üretildiğini, 2017 yılında tamamının Türkiye’de üretilmesini hedeflediklerini bildirdi. Turkcell olarak yerli üretime destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Turkcell CEO’su Kaan Terzioğlu da “Türkiye’de 3 yıl içerisinde 50 milyon telefon satışı bekleniyor. Bunun en az yüzde 50’sinin yerli olması gerekiyor. Kaan dünya pazarında adından söz ettirebilecek bir telefon” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...