Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Göztepe'ye Anadolu Yakasının en büyük kurban pazarı kuruluyor

Düzenleyen:
Göztepe'ye Anadolu Yakasının en büyük kurban pazarı kuruluyor

YAŞAM Haberleri

Göztepe’de kurulan Anadolu Yakasının en büyük kurban pazarında hazırlıklar hummalı şekilde sürüyor.

Kurban Bayramı’na az bir süre kala Anadolu Yakası’nın en büyük kurban pazarı kurulmaya başlandı. Göztepe’de kurulan kurban pazarında hummalı bir çalışma sürerken alanı bayrama yetiştirmek için yoğun mesai harcayan görevliler, kurban alanında düzenlemeler yaptı.

İki ayrı sondaj alanından çıkarılan suyla su ihtiyacı karşılanan kurban pazarının otoparkı, mescidi, duş yeri ile kafeteryası bulunuyor. Güvenlik kamerasıyla izlenen, Göztepe mevkiindeki pazara yaklaşık 500 hayvan çadırının kurulması bekleniyor.

"ANADOLU YAKASININ EN BÜYÜK PAZAR YERİ"
Kurban pazarı sahası sorumlusu Yüksel Ersin, yaptıkları hazırlıkları anlatarak, "İstanbul Anadolu Yakası Göztepe kurban satış yerimizi kurduk. Geçtiğimiz yıl alt yapılarını yapmış olduğumuz kurumsal firma olarak ve geçtiğimiz yıl sondaj, elektrik ve artı otopark yerleri olarak kurmuş olduğumuz yerde bu yıl da faaliyetlerimizi gerçekleştirdik. Pazarımızda güvenlik kameraları kurduk. Ataşehir ilçesi, Kadıköy ilçesi, Ümraniye ilçesinin üç yerin kesişmiş olduğu bir yerde mahallelere ve E-5 yakın bir nokta. Burası İstanbul Anadolu Yakasının en büyük pazar yeridir" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...