Elazığ'daki patlamanın ardından bina içinden şok görüntüler

Düzenleyen:
Elazığ'daki patlamanın ardından bina içinden şok görüntüler

GÜNDEM Haberleri

Elazığ'da bombalı saldırıya hedef olan Emniyet Müdürlüğü'nün içinden ilk görüntüler geldi. Görgü tanığı, "Hareket halindeki araç infilak etti, can kaybı yüksek" dedi.

Elazığ bu sabah şiddetli bir patlama sesiyle sarsıldı. Malatya yolu üzerindeki, Sürsürü Mahallesi Çayda Çıra Kavşağı'nda bulunan Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne saat 09.20'de bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 polis şehit oldu, 14'ü ağır 146 kişi yaralandı.

Patlamanın hemen ardından bina içine yardıma gidenler o anları anbean kaydetti. Binaya girdikleri sırada tekbir getirerek "kimse var mı" diye seslenen vatandaşlar yardım için odaları tek tek gezdi.

GÖRGÜ TANIĞI: HAREKET HALİNDEKİ ARAÇ İNFİLAK ETTİ

CNN Türk televizyonuna konuşan ve gazeteci olduğunu söyleyen görgü tanığı Mustafa Çelik, saldırının hareket halindeki bir aracın Elazığ Emniyet Müdürlüğü önünde infilak ettirilmesi sonucu gerçekleştirildiğini belirtti. Çok sayıda ölü olduğunu ve gerçek rakamların açıklanmadığını öne süren Çelik, patlamayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin de dört gündür arandığını iddia etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...