Galatasaray'ın yıldızı Beşiktaş yolcusu

Düzenleyen:
Galatasaray'ın yıldızı Beşiktaş yolcusu

SPOR Haberleri

Galatasaraylı Semih Kaya'nın menajeri Fazıl Özdemir, futbolcunun sarı kırmızılı takımdan ayrılmak istediğini belirtip ezeli rakibi Beşiktaş'a önerdi.

Stoper arayan Beşiktaş'a sürpriz bir teklif geldi... Galatasaray forması giyen Semih Kaya'nın menajeri Fazıl Özdemir randevu istediği Ahmet Nur Çebi'ye, Galatasaray'da forma giyen oyuncuyu teklif etti.

OLCAN SANIP OLUMSUZ YANIT VERDİ

Özdemir'den randevu talebi alınca kendisine Galatasaray'ın kadro dışı bıraktığı Olcan Adın'ı önereceğini düşünen Çebi, olumsuz cevap verdi. Fakat Özdemir, Çebi'ye bu görüşmenin Olcan'la değil Semih ile ilgili olduğunu anlattı.

Galatasaray'ın yıldızı Beşiktaş yolcusu

"SEMİH AYRILMAK İSTİYOR"

Fotospor'un haberine göre; Özdemir yapılan görüşmede Semih'in Galatasaray'dan ayrılmak istediğini, eşinin de isteğiyle Türkiye'de kalmak istediğini ve Beşiktaş forması giymek istediğini aktardı. Bu sözleri beklemeyen Çebi'nin ise konuyu Başkan Orman ve Güneş'e açma sözü verdiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...