Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FETÖ ile fotoğrafı çıkan Okan Buruk patladı

Düzenleyen:
FETÖ ile fotoğrafı çıkan Okan Buruk patladı

SPOR Haberleri

Göztepe takımının Teknik Direktörü Okan Buruk, geçmiş dönemde FETÖ lideri Fethullah Gülen'le sohbetinden fotoğrafının ortaya çıkmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, çoğunluğu Galatasaraylı bir grup futbolcuyla, FETÖ / PDY lideri Fethullah Gülen'in bir sohbetine katıldıklarını gösteren fotoğraf ve görüntülerle ilgili açıklamada bulundu.

"HER ZAMAN ÜLKEME BAĞLI KALDIM"

Söz konusu görüntülerin 22 yıl önceye ait olduğunu hatırlatan Okan Buruk, "O yıllarda 20'li yaşlardaydım. Benim hayatta değer verdiğim en büyük iki şey Türklük ve Müslümanlık duygularıdır. Benim devletime ve milletime veremeyeceğim hesabım yok. Her zaman ülkeme bağlı kaldım, alnım ak." dedi.

FETÖ ile fotoğrafı çıkan Okan Buruk patladı

"TERÖR ÖRGÜTÜNÜ KINIYORUM"

Okan Buruk, Türkiye'nin 15 Temmuz darbe girişiminde büyük bir tehlike atlattığını belirterek, "Terör örgütünün bu saldırısı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde halkımızın destansı mücadelesiyle bertaraf edildi. Terör örgütünü şiddetle kınıyorum. Bu ülkeye seven insanlar olarak neye ihtiyaç varsa seve seve yaparız." şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...