Şehit polis memuru Öztürk'ün cenazesi toprağa verildi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Şehit polis memuru Öztürk'ün cenazesi toprağa verildi

YAŞAM Haberleri  / AA

Van'da terör örgütünce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Öztürk'ün cenazesi Adana'da toprağa verildi.

Van'ın merkez İpekyolu ilçesinde teröristlerin polis evi ve polis merkezinin bulunduğu binaya patlayıcı yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit düşen polis memuru Hacı Ahmet Öztürk, memleketi Adana'da son yolculuğuna uğurlandı.

Van'da düzenlenen törenin ardından askeri uçakla Adana Havalimanı'na getirilen şehit Öztürk'ün (27) cenazesini protokol üyeleri, askeri erkan ile şehidin yakınları karşıladı.

Şehidin naaşı, daha sonra cenaze aracıyla merkez Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'ndeki babaevine götürüldü.

Baba Ahmet Öztürk'ün taziyeleri kabul etmesinin ve helallik alınmasının ardından şehit polis memurunun cenazesi, Kabasakal Mezarlığı'na götürüldü.

Buradaki cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınları, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Başkan vekili Ramazan Akyürek, Adana İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, bazı milletvekilleri, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

İl Müftüsü Arif Gökce'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından Öztürk'ün cenazesi, Karaisalı ilçesine bağlı Hacılı Mahallesi Mezarlığı'nda defnedildi.

Faruk Tam ve Dicle İdrak'ın cenazeleri defnedildi

Van'ın merkez İpekyolu ilçesinde teröristlerin polisevi ve polis merkezinin bulunduğu binaya patlayıcı yüklü araçla düzenlediği saldırıda hayatını kaybeden Faruk Tam ve Dicle İdrak'ın cenazeleri defnedildi.

Cenaze töreninde konuşan İl Müftüsü Nimetullah Arvas, menfur patlamada hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi. Terör saldırısında hayatını kaybeden İdrak ve Tam'ın helal ekmek kazanmak için çalıştıklarını anlatan Arvas, pırıl pırıl iki genci kaybetmenin derin üzüntüsü içerisinde olduklarını ifade etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...