Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rusya'dan Türkiye açıklaması

Düzenleyen:
Rusya'dan Türkiye açıklaması

DÜNYA Haberleri

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, Türkiye ve Rusya'nın Suriye konusunda yapıcı ve olumlu bir çalışma yürüttüğünü söyledi.

Moskova'da haftalık basın bilgilendirme toplantısında Zaharova,  Türkiye ile Suriye konusuna detaylı bir çalışmaya başlandığını belirterek,  "Türkiye ile Suriye konusunda ciddi görüş ayrılıklarımız var. Bunu ya müzakere  yoluyla çözersiniz ya da birbirinizi dinlememeyi tercih edersiniz. Şu an ilk  seçenek gerçekleşiyor." dedi.

BİR GÜNDE ÇÖZÜLMESİ MÜMKÜN DEĞİL
 
Zaharova, "Suriye konusundaki mevcut görüş ayrılıklarımızın bir günde  çözülmesi mümkün değil. Ancak yapıcı ve olumlu olarak gördüğümüz bir çalışma  yürütüyoruz. Bu çalışma farklı formatlarda devam edecektir." ifadelerini  kullandı.

SALDIRILAR İÇİN BAŞSAĞLIĞI
 
Türkiye'de dün ve bugün gerçekleşen terör saldırılarında hayatını  kaybedenler için başsağlığı dileyen Zaharova, yararlılara acil şifa dileklerini  iletti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...