Adil Öksüz didik didik aranıyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Adil Öksüz didik didik aranıyor

GÜNDEM Haberleri  / AA

FETÖ soruşturması kapsamında aranan "hava kuvvetleri imamı" Adil Öksüz'ün yakalanması için Akyazı ilçesindeki Acelle Yaylası'nda kontrol noktası oluşturuldu.

FETÖ'nün darbe girişimi soruşturması kapsamında, Ankara Akıncılar Üssü yakınlarında 16 Temmuz'da gözaltına alındıktan sonra Ankara Batı 2. Sulh Ceza Hakimliğince serbest bırakılan, örgütün "hava kuvvetleri imamı" olduğunun ortaya çıkması üzerine hakkında yeniden yakalama kararı çıkarılan Adil Öksüz'ün yakalanması için Ankara Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel ekip, çalışmalarını çok yönlü sürdürüyor.

Öksüz'ün cep telefonu sinyalinin Sakarya'nın Akyazı ilçesindeki Acelle Yaylası'ndan alındığı iddiaları üzerine yaylada İl Jandarma Komutanlığı tarafından kontrol noktası oluşturuldu.

Yaylaya giriş ve çıkış yapan araçları kontrol eden ekipler, özel eğitimli köpekleriyle arama çalışmalarını genişletecek. Yaylada yüksek kesimlerde nöbetini sürdüren jandarma ekipleri, Öksüz'ün gidebileceği her adresi tespit etmeye çalışıyor.

Arama çalışmaları, yaylanın her noktasında devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...