Dört bir yanda hainlik...

Düzenleyen:
Dört bir yanda hainlik...

GÜNDEM Haberleri

Darbe girişimi sonrası FETÖ’ye yönelik operasyonlarla sıkışan hainlerin imdadına kardeş örgütü PKK yetişiyor! Elazığ, Bitlis, Van ve Hakkari’deki hain saldırılarda yine yüreğimiz yandı.

Son dönemlerde kanlı saldırılarına artıran PKK’lılar bu defa Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü araçla saldırdı. Dün saat 09.14’te Malatya yolu üzerindeki dört katlı emniyet binasının yanındaki yolda meydana gelen şiddetli patlama, kentin dört bir yanından duyuldu. Saldırıda 3 polis şehit olurken, 14’ü ağır olmak üzere 145 kişi de yaralandı. Saldırıda şehit olan 3 polis memurunun Malatya nüfusuna kayıtlı olan Yusuf Kenan Mutlu, Kütahya nüfusuna kayıtlı olan Elvan Özsoy ile Ankara nüfusuna kayıtlı Serhat Öztürk olduğu öğrenildi. 5 farklı hastanede tedavi olan yaralılardan 85’i polis 60’ı ise sivil olarak açıklandı. Şiddetli patlamada ağaçlar yerlerinden sökülürken, bölgede çok büyük çukur oluştu. Saldırının ardından bölge güvenlik çemberine alındı, cadde trafiğe kapatıldı. Olay yeri inceleme ekipleri de incelemelerde bulundu. Saldırı ile ilgili Muş’ta bir kişi gözaltına alındı. Saldırı ile ilgili bilgiler de netleşmeye başladı. Fedai eylem olarak açıklanan saldırıda, yaklaşık 8 ton patlayıcı kullanıldığı tahmin ediliyor. Acının bir başka adresi ise Van’da bulunan İki Nisan Polis Merkezi... PKK’lı teröristler karakol önünde bombalı araçı patlattı. 1 polis şehit oldu ve 2 vatandaş hayatını kaybetti. Şehitler memleketlerinde ebediyete uğurlandı. 

HİZAN’DA BOMBA TUZAĞI 

Bitlis’in Hizan ilçesinin Nazar bölgesinde PKK’lı teröristleri etkisiz hâle getirmek için iki gündür geniş çaplı operasyonlar sürüyor. Bu operasyon sırasında çıkan çatışmada köy korucusu Müslüm Yaldız şehit oldu, 1 asker de yaralandı. Bölgedeki operasyonu tamamlayıp dün öğle saatlerinde dönüşe geçen askerleri taşıyan konvoya Gayda Köyü yakınlarında PKK’lı teröristler bombalı tuzak kurdu. Teröristler askeri aracın geçişi sırasında bombayı infilak ettirdi. Patlamada 5 asker şehit oldu, 6 asker de yaralandı. Bombalı tuzakta şehit olan 5 askerden birinin Gaziantepli Uzman Çavuş Adem Özen, bir diğerinin de Balıkesirli Jandarma Uzman Onbaşı Mesut Demir olduğu öğrenildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...