FETÖ'nün kasalarına bir darbe daha bugün

Düzenleyen:
FETÖ'nün kasalarına bir darbe daha bugün

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde FETÖ/PDY'ye yönelik operasyon gerçekleştirdi. Aralarında kadınların da olduğu şüpheliler gözaltında.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde çeşitli adreslere operasyon düzenledi.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ'ye yönelik başta Üsküdar, Bakırköy, Ataşehir ve Pendik ilçelerinde tespit edilen 10'dan fazla adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.Operasyon kapsamında bazı şüphelilerin gözaltına alındığı, şüphelilerin ev ve iş yerlerinde arama çalışmaları yapıldığı bildirildi.

ARALARINDA KADINLAR DA VAR

Eş zamanlı operasyon kapsamında gözaltına alınan aralarında kadınların da olduğu şüpheliler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.Burada sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, daha sonra Vatan Caddesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...