Başakşehir Mustafa Pektemek'i istiyor

Düzenleyen:
Başakşehir Mustafa Pektemek'i istiyor

SPOR Haberleri

Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ Beşiktaşlı Mustafa Pektemek için teklif yaptıklarını açıkladı.

Abdullah Avcı'nın çok beğendiği ve daha önce de takımda görmek istediğini belirttiği Mustafa Pektemek'e Başakşehir talip oldu.

"BEŞİKTAŞ'A TEKLİF YAPTIK"
Mustafa Pektemek'i kiralamak için Beşiktaş'a teklif yaptıklarını söylyene Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ; "Mustafa Pektemek'i kiralık olarak takımımıza katmak için Beşiktaş'a teklif yaptık. Oyuncuyla henüz görüşmedik. Beşiktaş'tan gelecek yanıta göre transfer girişimimiz şekillenecek." açıklamasını yaptı.

TARAFTAR TAKIMDA İSTEMİYOR
Beşiktaşlı taraftarlar da sosyal medyada yaptıkları yorumlarda sık sık sakatlandığı, oynadığı zamanlarda da etkili olamadığı ve 1.5 Milyon Euro gibi yüksek bir ücret aldığı için Mustafa Pektemek'i takımda görmek istemediklerini belirtiyor.

Öte yandan yönetimin fiyatta anlaşılması durumunda Şenol Güneş'in takımda düşünmediği Pektemek'in Başakşehir'e transfer olması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...