Advocaat istedi, yönetim bitiriyor

Düzenleyen:
Advocaat istedi, yönetim bitiriyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe yönetimi, Teknik Direktörü Advocaat'ın isteği üzerine Premier Ligi ekibi Sunderland'de forma giyen 28 yaşındaki golcü oyuncu Jeremain Lens için girişimlere başladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, kendisine düzenlenen imza töreninde, "4-3-3 sistemi ile oynayacağız" demesinin ardından, sarı-lacivertliler 10 numara transferini gündemden kaldırmıştı. Takıma takviye isteyen ve Sunderland'ten eski öğrencisi Jeremain Lens'in ismini yönetime veren tecrübeli teknik adam, vatandaşına referans oldu ve takıma gelmesini istedi.

TRANSFER BİTME AŞAMASINA GELDİ

Bunun üzerine sarı-lacivertli yöneticiler, İngiliz ekibi ile temasa geçti. Sabah gazetesinde yer alan habere göre; 28 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak takıma kazandırmak isteyen Fenerbahçe, görüşmelerde büyük aşama kaydetti ve transfer bitme aşamasına geldi.

4 GOL 3 ASİST

Özellikle sol kanat ve zaman zaman da sağ kanatta görev yapabilen Hollandalı oyuncu geçtiğimiz sezon çıktığı 23 maçta 4 gol 3 asistle oynadı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...