Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Advocaat, RvP'yi neden oynatmadığını açıkladı

Düzenleyen:
Advocaat, RvP'yi neden oynatmadığını açıkladı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yeni Teknik Direktörü Dick Advocaat, Grasshoppers ile oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Hollandalı Robin Van Persie'yi sahaya neden sürmediğini açıkladı.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat, UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki Grasshoppers galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

"% 60'DAYIZ"

Dick Advocaat, 3-0'dan çok daha iyisini yapabilecek güce sahip olduklarını söylerken ''Biz bundan çok daha iyisini yapabiliriz ama yine de 3-0'lık skor için çok memnunum. İlk yarı ile ikinci yarı arasında büyük kalite farkı gördüm. İlk yarıda orta alanda çok fazla alan bıraktık. İkinci yarıda daha agresif, daha iyi bir görüntü sergiledik. Rakibimizi ikinci yarıda göremedik. Değişikliklerden sonra da 3-0'ı bulduk. Gerideki 4'lümüz iyi bir performans sergiledi. İkinci yarı daha çok maçın içerisindeydik. Şu anda sadece oynayabileceğimizin %60'ındayız. Çok daha iyi olmalıyız'' ifadelerini kullandı.

''1-2 OYUNCUYA İHTİYACIMIZ OLABİLİR''

Şampiyon olmak için fiziksel olarak daha iyi olmaları gerektiğini söyleyen Advocaat ''Şampiyon olabilmek için fiziksel durumunuz çok büyük önem taşıyor. Şu an zamanımız yok. Oynamak ve kazanmak zorundayız. En hızlı şekilde form tutmalıyız. Bunun tek yolu maçlarımıza ve idmanlarımıza devam etmek'' şeklinde konuştu.

Transfer konusuna da değinen Advocaat ''Transferle ilgili düşünmeye devam ediyorum. 1-2 oyuncuya ihtiyacımız olabilir, değerlendirmemiz sürüyor'' dedi.

"SALİH'İN ÇOK ÇALIŞMASI GEREK"

''İlk yarıda Salih'in performansından, hatta tüm orta sahamızın performansından mutlu değildim. Ama ikinci yarıda çok daha iyiydik. Salih de çok çalıştı ikinci yarıda. İkinci yarı performansından memnunum. Öğrenmesi gereken şeyler var. Bu düzey maçlarda çok emek vermeniz gerekiyor. Aynı zamanda birebir olarak da ona bunu söyledim''

"PERSİE TAM HAZIR DEĞİL"

''Doktorumuzla konuştuk, ne kadar oynayabilir? O pozisyonda 20 dakika bize verim sağlayabileceğine karar verdik. Robin şu an için fiziksel anlamda %100 durumda değil. Buna dikkat etmeliyiz. Dinç bir takıma ihtiyacımız var. Sürekli ileri ve geri gidecek bir takıma ihtiyacımız var. Bunun için de zamana ihtiyacımız var.'' diyerek sözlerini tamamladı.

Beşiktaş'tan gece yarısı bombası! İstanbul'a geldi Beşiktaş'tan gece yarısı bombası! İstanbul'a geldi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...