Cimbom transfere devam ediyor

Düzenleyen:
Cimbom transfere devam ediyor

SPOR Haberleri

Galatasaray, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in olumlu raporu doğrultusunda, alt yapının yıldız isimlerinden olan Gökay Güney ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Son olarak Porto'dan Josue ile anlaşan Galatasaray'da Lassana Diarra için ise görüşmeler sürüyor. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Galatasaray'da sürpriz bir imza geldi.

ALT YAPIDAN TRANSFER GELDİ

Sarı kırmızılılar alt yapının yıldız isimlerinden Gökay Güney ile profesyonel sözleşme imzaladı. Teknik direktör Riekerink'in isteği doğrultusunda gerçekleşen imzanın ardından genç futbolcu Galatasaray'ın A takım kadrosuna katıldı.

KAMPA DA GÖTÜRÜLMÜŞTÜ

Bilindiği üzere Gökay Güney, Hollandalı teknik adamın isteği doğrultusunda İsviçre ve Danimarka kampı kadrosuna dahil edilmişti. Genç futbolcunun bu sezon kadroda yer alacağı ancak kendisini geliştirebileceği bir kulüpten teklif gelmesi halinde kiralık olarak verileceği aktarıldı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...