'Fernandao Kazma'

Düzenleyen:
'Fernandao Kazma'

SPOR Haberleri

Haber Türk gazetesi spor yazarı Serdar Ali Çeliker, Grasshoppers ile oynanan maçta gösterdiği kötü performansın ardından Fernandao'yu eleştirdi, Brezilyalı golcüye "Kazma" dedi.

Avrupa Ligi için mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, evinde Grasshopper'ı 3-0 yenerken futboluyla da beğeni topladı. Sarı-Lacivertli taraftarlar, Fernandao'yu ıslıklarken ünlü futbol yazarı Serdar Ali Çeliker de yazısında Brezilyalı futbolcuya yer verdi. Habertürk'teki köşesinde maçı değerlendiren Çeliker, şu ifadeleri kullandı:

"FERNANDAO KAZMA"

"Açık konuşalım, kimse kusura bakmasın, F.Bahçe'nin orta alan ve hücum oyuncuları toplamında 'kalite' isim 1.5 tane. RvP ve Salih. Diğerlerine bakalım: Fernandao kazma; Emenike atlet; Aatıf gole rağmen takımın en kötüsü. Stoch, böyle alan ve şut imkanı bulunca iş yapar. Volkan Şen ve Alper de çok skorer isimler değilken Türkiye Ligi şampyionluğu için orta alan 3'lüsüne skorer bir orta alan oyuncusu şart.

'Fernandao Kazma'

"8 NUMARA ŞART"

İniesta- Ramsey-Hakan Çalhanoğlu gibi 10 numara değil de 8 numara oynayıp skor da üretebilen bir isim lazım. Kagawa'yı kiralamak ya da Kampl'ı almak önerilebilir. Bu tür bir oyuncu alınırsa iyi savunma oyuncuları ile skor üretebilen en az 3 oyuncu ile RvP-Transfer-Salih (asist olarak) oyun yapısından bağımsız olarak şampiyonluk yolunda yürünebilir."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...