Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ın dev transferi bugün İstanbul'a geliyor!

Düzenleyen:
Beşiktaş'ın dev transferi bugün İstanbul'a geliyor!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın daha önce kendisi ve kulübü ile her konuda anlaşma sağladığı 22 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncu Anderson Talisca, bugün İstanbul'a geliyor.

Siyah beyazlılar, Porto'nun Brezilyalı orta saha oyuncusu Anderson Talisca'nın transferini kesin olarak bitirdi. 22 yaşında ve 1.91 metre boyundaki Talisca, Portekiz'deki işlemleri tamamlandığı taktirde bu akşam İstanbul'a gelecek; yetişmezse yarın getirilecek. Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner'in yaklaşık bir aydır peşinde olduğu Talisca'nın, 1 yıllığına kiralanacağı öğrenildi. 

Beşiktaş'ın dev transferi bugün İstanbul'a geliyor!

Bu transferde Porto'nun eski kaptanı Ricardo Quaresma'nın da büyük pay sahibi olduğu, Portekizli yıldızın Talisca ile bire bir görüşerek Beşiktaş'a gelmeye ikna ettiği belirtildi. Futbola Brezilya'nın Bahia takımında başlayan Talisca, 2014 yılında 4 milyon Euro karşılığında Porto'ya transfer oldu. Genç futbolcunun şu anki piyasa değeri 9.5 milyon Euro.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...