Diarra'dan Galatasaray'a olumlu yanıt!

Düzenleyen:
Diarra'dan Galatasaray'a olumlu yanıt!

SPOR Haberleri

31 yaşındaki Fransız futbolcu Lassana Diarra, Galatasaray'a transferi konusunda sıcak baktığını belirtip sarı kırmızılı takıma gelmek için olumlu yanıt verdi.

Sarı kırmızılıların kadrosuna katmak istediği Diarra ile Marsilya'da bir araya gelen yetkililer, 31 yaşındaki futbolcuyla transferin şartlarını konuştu. Diarra'nın menajeri ve avukatının da yer aldığı görüşmede maddi konularda sıkıntı yaşanmadı. Tecrübeli oyuncu, Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığını belirtip transfer için olumlu yanıt verdi.

Ancak Diarra'nın Lokomotiv Moskova ile daha önceki transferinde yaşadığı problemden dolayı kendisine verilen 10 milyon Euro'luk bir ceza söz konusu. Galatasaraylı yetkililer, Diarra'nın ceza sorununu kendisinin çözmesini istedi. Sarı kırmızılı kulüp görüşmede, Diarra'nın bu sıkıntıyı aşması halinde kendileri için çok önemli bir transfer olacağını iletti. Bunun üzerine Galatasaray yönetiminden süre isteyen Diarra, hafta içinde Rus kulübü ile masaya oturup 10 milyon Euro'luk ceza konusunu çözmeye çalışacak. Diarra'nın avukatları Moskova'ya giderek ortak bir nokta bulmak için çaba sarf edecek.

Galatasaray, hafta içinde gelecek habere göre Diarra transferindeki politikasını belirleyecek. Yıldız oyuncunun ceza sorununu çözmesi durumunda Diarra İstanbul'a gelip resmi sözleşmeye imza atacak. Aksi halde ise sarı kırmızılılar Diarra'nın yerine alternatif isimlere yönelecek.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...