Boyko'ya La Liga'dan resmi teklif

Düzenleyen:
Boyko'ya La Liga'dan resmi teklif

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in iki yabancı kalecinin fazla olduğunu belirtmesinin ardından Boyko için La Liga ekibi Malaga'dan resmi teklif geldiği ileri sürüldü.

La Liga ekiplerinden Malaga'nın, Siyah-beyazlı ekibe resmi teklif sunduğu ve Boyko'yu kadrosuna katmak için oldukça istekli olduğu bildirildi.

Transfer çalışmaları için 5 gündür İngiltere'de bulunan ve bu akşam Türkiye'ye dönecek olan Başkan Fikret Orman, hafta sonu Malaga'nın sunduğu teklifi değerlendirmeye alacak. Her ne kadar başkan Fikret Orman Boyko'nun kalmasından ve kendini göstermesinden yana olsa da Ukraynalı kalecinin bu transferdeki isteği ve tavrı belirleyici olacak.

Geçen sezonun devre arasında Ukrayna'nın Dnipro takımından 3.3 Milyon Euro'ya  transfer edilen Boyko 5 maçta 7 gol yemiş ve eleştirilerin hedefi haline gelmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...