Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bodrum’da zehirli kıyma ile köpek katliamı

Düzenleyen: / Kaynak: dha
Bodrum’da zehirli kıyma ile köpek katliamı

GÜNDEM Haberleri  / dha

Bodrum’da kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zehirli kıyma verilen 3 sokak köpeği telef olurken, acı içinde kıvranırken bulunan 2 köpek de hayvan severler tarafından veterinere götürüldü.

Göltürkbükü Mahallesi’nde bu Sabah yürüyüşe çıkanlar, yaklaşık 50’şer metre ara ile telef olmuş üç sokak köpeğinin leşini buldu. Bunun üzerine çevrede araştırma yapan vatandaşlar, can çekişen 2 köpeği bulup veteriner Zeynel Yücel’e götürdü. Köpekleri  hayata döndürmek için gerekli müdahalede bulunduklarını belirten Veteriner Zeynel Yücel, "İki köpekten birinin durumu iyiye gidiyor. Diğerini ise belki de uyutmak zorunda kalacağız" dedi.

Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu ise "Savunmasız hayvanlar, zehirli yiyecek ile kandırarak ölüme gönderiyorlar. Bu yapılan insanlığa sığmaz. Bunun bir benzerini bir süre önce Yalıkavak Mahallesi’nde yaşamıştık. Sorumlular, bir an önce bulunup, cezalarını çekmeli" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: dha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...