Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mbokani Kartal için bastırıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Mbokani Kartal için bastırıyor

SPOR Haberleri  / Sabah

Kiralık gittiği Norwich City’den Ukrayna ekibine dönen Demokratik Kongolu futbolcu, hocası Rebrov ile arasının iyi olmadığını belirterek, Beşiktaş’a gitmesine onay verilmesini talep etti

Beşiktaş forvet transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Porto forması giyen Aboubakar'ın zora girmesinin ardından Dinamo Kiev'in golcüsü Dieumerci Mbokani'de yoğunlaşan siyahbeyazlı ekip, Demokratik Kongolu futbolcuyla el sıkıştı. Siyah-beyazlılar, Ukrayna ekibiyle de pazarlıklara başladı. Geçtiğimiz sezonu Premier Lig ekibi Norwich City'de kiralık olarak geçiren Mbokani'nin de Dinamo Kiev yönetimine baskı yaptığı öğrenildi. 30 yaşındaki forvetin, Kievli yetkililere, "Teknik direktör Rebrov ile anlaşamıyoruz. Bu durum kariyerimi olumsuz etkiliyor. Beşiktaş'a gitmeme izin verilmesini istiyorum" dediği belirtildi. Bu arada İngiltere basını, siyah-beyazlıların geçen sezon Championship'e düşen Aston Villa'nın golcüsü Rudy Gestede ile ilgilendiğini yazdı.

TALİSCA İMZAYA KALDI
Brezilyalı orta saha oyuncusu Anderson Talisca'yı 2 yıllığına kiralamak için Benfica ile anlaşan Beşiktaş, genç futbolcuya imza attırmak için sözleşmenin hazırlanmasını bekliyor. Yöneticiler, 22 yaşındaki oyuncuyu bugün İstanbul'a getirmek istiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...